De Kuipertjes


Wij zijn Marc, Carmen, Amber en Robin Kuiper.
Na jaren in Alphen aan den Rijn en twee jaar in Ermelo te hebben gewoond, hebben wij in 2008 het besluit genomen om naar Australië te verhuizen.

In deze blog kan je alles lezen over onze ervaringen tijdens de voorbereiding, het vertrek en ons verblijf Down Under.

Woonplaats: Brisbane, Australië!



dinsdag 14 juni 2011

Aanpassing route

Zondag 22 mei

Eigenlijk had ik gepland om een bezoek te brengen aan Phillip Island, wat bekend staat om de zogenaamde ‘Penguin Parade’, maar de kinderen zijn het rijden een beetje zat. Phillip Island ligt aan de andere kant van Melbourne, dus nog best een stuk rijden van onze camping vandaan. Dus besloten we samen om Phillip Island te schrappen en een leuke camping (met veel faciliteiten) uit te zoeken in de buurt. Dat werd Ballarat. Nog wel 2 uur rijden, maar volgens het boekje een erg mooie camping met minigolfbaan, springkussen, speeltuin, etc. Om een uurtje of 11 gingen we dus weer op weg, nu richting Ballarat, voor de laatste 2 nachten in onze campervan.

Het weer was inmiddels wat omgeslagen en net op weg begon het helaas te regenen. Gelukkig ging het rijden prima, maar we hebben wat dreigende luchten gezien en uiteraard buien gehad onderweg. In Ballarat aangekomen, regende het daar ook, dus minigolfen ging in eerste instantie niet meteen, wat natuurlijk wel een beetje tegenviel. Daarom zijn we vrij snel het stadje in gereden om wat boodschapjes te doen. De kinderen wilden graag een keer bij Hoggs Breath eten, dus besloten we warm te lunchen, zodat we vanavond brood konden eten en ik niet meer hoefde te koken.

Na de lunch even naar de BigW voor een paar lange broeken voor Robin en naar de Coles voor de boodschapjes. Daarna wilden de kinderen snel weer terug naar de camping om eindelijk te gaan minigolfen. Dat hebben ze dus ook gedaan. Ik heb ook een potje minigolf gedaan en verder vermaakten de kinderen zich buiten tussen de buien door en met hun DS tijdens de buien. Jammer hoor, dat het mooie weer niet aangehouden heeft, maar ja, ik ben al lang blij dat we in ieder geval de Great Ocean Road met mooi weer hebben kunnen rijden. Anders was er vast niet zoveel aan geweest.

Amber kon niet slapen van het geluid van de regen op het dak, dus halverwege de nacht hebben wij geruild van slaapplaats en heb ik dus bovenin de camper geslapen. Pfff, veel te klein dat plekje: mijn voeten staken uit en ik kon mijzelf nauwelijks omdraaien. Maar als beloning, sliepen de kinderen wel tot ruim na achten en dat is ook wat waard!

Helaas deze dag geen foto's: ook weer eens wat anders, maar wel minder leuk! Nou ja, volgende keer weer beter.

Nee, toch maar twee oude foto's erbij, gewoon voor de leukigheid..... Deze zijn uiteraard genomen tijdens de Koninginnedagviering op 30 april ;-)

Carmen.

Geen opmerkingen: