De Kuipertjes


Wij zijn Marc, Carmen, Amber en Robin Kuiper.
Na jaren in Alphen aan den Rijn en twee jaar in Ermelo te hebben gewoond, hebben wij in 2008 het besluit genomen om naar Australiƫ te verhuizen.

In deze blog kan je alles lezen over onze ervaringen tijdens de voorbereiding, het vertrek en ons verblijf Down Under.

Woonplaats: Brisbane, Australiƫ!



woensdag 1 juni 2011

Port Fairy

Donderdag 19 mei

Heerlijk weer om kwart voor acht pas wakker gemaakt. Sorry dat ik daar zo veel over schrijf, maar met mijn kinderen is dit echt uniek en daar geniet ik dus ook erg van. Het was vannacht niet heel koud, dus dat was erg fijn! De kinderen konden niet wachten om te gaan minigolfen, dus meteen na het ontbijt waren ze weg!

Na een paar potjes minigolf wilden ze graag op de skelters, dus uiteraard ook dat gedaan. Eigenlijk waren de skelters per uur te huur, maar aangezien er vrijwel geen kinderen op het park aanwezig waren, mochten ze de skelters zo lang houden als ze maar wilden. Dat was niet tegen dovemansoren.

Om een uurtje of 12 (inmiddels had ik besloten om vandaag maar een rustdagje in te plannen) zijn we naar Port Fairy gereden om daar een beetje rond te kijken, te lunchen en een wandeling te maken naar de vuurtoren.

Heerlijk om even lekker te wandelen.

Nog even boodschappen doen en daarna weer terug naar de camping: de kinderen konden niet wachten om weer te gaan skelteren en minigolfen.

Lekker hoor, zo’n dagje. Ik heb lekker aan de blog kunnen werken (het uploaden van de foto’s kost zoveel tijd en als je dan veel foto’s hebt, met name van ons bezoek aan Urulu, Kata Tjuta en Kings Canyon, dan ben je wel even bezig) en de kids hebben zich ook prima vermaakt.

‘s-Avonds hebben de kinderen nog even Australia has got Talent gekeken, in de ‘Camp Kitchen’ weliswaar, maar toch…

Carmen.

Geen opmerkingen: