De Kuipertjes


Wij zijn Marc, Carmen, Amber en Robin Kuiper.
Na jaren in Alphen aan den Rijn en twee jaar in Ermelo te hebben gewoond, hebben wij in 2008 het besluit genomen om naar Australiƫ te verhuizen.

In deze blog kan je alles lezen over onze ervaringen tijdens de voorbereiding, het vertrek en ons verblijf Down Under.

Woonplaats: Brisbane, Australiƫ!



vrijdag 10 juni 2011

Great Ocean Road - deel 2

Zaterdag 21 mei

Vanochtend weer lekker op ons gemakje gedouched, ontbeten, alles opgeruimd en daarna weer op weg. Maar eerst nog even een foto van ons prachtige plekje hier in Apollo Bay:

Lekker buiten ontbijten....

We hadden nog een heel stuk Great Ocean Road te gaan. En wat voor een stuk. Fantastisch!! Kronkelweggetjes, vlak langs de kust, helemaal geweldig!

Een half uurtje rijden van onze camping vandaan was Kenneth River, waar we naar horen zeggen Koala’s zouden kunnen zien. Daar dus gestopt voor een kopje koffie en daarna een wandeling. Tijdens de koffie kwam deze kookaburra ons gezelschap houden.

Ver hoefden we niet te gaan, een paar stappen het bos in en daar zagen we al de eerste koala in de boom zitten.

Ook zaten er veel prachtige lorikeets: rode en groene.

Na een paar honderd meter lopen hadden we maar liefst 5 koala’s gespot en aangezien het flink bergopwaarts wandelen was, vonden de kinderen het wel weer genoeg.

Mijn dag kon niet meer stuk: 5 koala’s in het wild! Dus ik vond het prima om weer terug te lopen. Nog een foto van het uitzicht tijdens de wandeling:

Daarna weer verder over de Great Ocean Road.

Wat een ervaring! En wederom met prachtig weer! Helemaal geweldig!

Om een uurtje of 3 kwamen we aan in Queenscliffe. De kinderen hebben heerlijk geskelterd, gezwommen en gespeeld. Ik had beloofd om pannenkoeken te bakken, dus op naar de camping keuken. Helaas bleek daar een of andere ‘partij’ te zijn, dus konden we daar niet in. Dus dat werd pannenkoeken bakken in de campervan. Niet ideaal, helemaal niet gezien de stank, maar ja…. Ze waren redelijk goed gelukt, dus dat viel niet tegen. Daarna nog even gezellig een spelletje gedaan en weer naar bed.

Carmen.

Geen opmerkingen: